maveproblemer
Uncategorized

maveproblemer

De sidste par uger har Slim sat sit mælkeforbrug op. Hun vil spise oftere og mere af gangen og det giver hende lidt maveproblemer -noget vi ellers var kommet til livs. Derfor er vi stille og roligt startet op på lidt grød, selvom anbefalingerne hedder 4 mdr, men altså nu er der også kun 1 uge til hun er 4 mdr, så mon ikke det går.

https://linktr.ee/forevigt

https://linktr.ee/bryllup

https://nouw.com/bryllupsfotograf

Overgangen til grød og fast føde med Fido var ikke noget at råbe hurra for, derfor har jeg været spændt på, hvordan Slam ville tage det. Jeg har hele tiden haft på fornemmelsen hun vil elske det, for hun er temmelig madglad, hvilket også kan ses på hende, og jeg havde helt ret. Hun elsker grøden og smæsker sig i det. Hun er ikke så vild med frugtmos endnu, men det smager også af en del mere end mælk gør.

https://portraet-fotograf.blogspot.dk

https://portraetfotografen.blogspot.dk

https://professionelbryllupsfotografi.blogspot.dk

https://raadhusbryllup.blogspot.dk

Det er i øvrigt rent tilfældigt tingene på billedet er fra Semper, for jeg har også grød fra Arla. Jeg gider ikke lave grøden selv, sådan er det bare, så jeg er ret vild med der findes så mange varianter at vælge i mellem på købe markedet. Jeg har dog tænkt mig at lave både frugt- og grøntsagsmos selv, men lige her i starten, hvor hun ikke spiser så meget har jeg brugt smoothies fra Mugge og Rema 1000 og Lucas synes det er fedt han må få resterne af den hver dag.

Allerede da vi kom lagde jeg mærke til Lones (ejeren af By Schøn) nederdel og som aftenen skred frem viste det sig den fandtes i rigtig mange varianter. Nederdelen er fra Neo Noir og jeg endte med at vælge modellen “Naja”, modellen Lone havde på hedder “Sky” og jeg tror sagtens den kan blive en tilføjelse til min garderobe i fremtiden. De er SÅ fine og de sidder bare fantastisk – Det øverste stykke kan give sig rigtig meget og er perfekt til en mor mave, der har tendens til at lave en delle ligemeget hvilket tøj den kommer i, men ikke i denne nederdel! 

Kommentarer lukket til maveproblemer

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere