weeekend
Uncategorized

weeekend

Ferien er lige om hjørnet og selvom jeg går hjemme på barsel bliver det alligevel skønt. Det bliver så dejligt, at have hele familien hjemme, have lange morgener i nattøjet og bare hygge. Vi har haft mange planer for hvad vi ville i ferien i år, først ville vi på storbyferie i en forlænget weekend -bare mig og Mugge, men så ombestemte vi os og ville ikke få ferie uden børnene, selvom det kun var for en weeekend, så vi besluttede os for en charter til Tyrkiet, men det kom vi alligevel fra igen (når man kigger ud på det grå vejr bliver jeg dog i tvivl om hvorfor vi fravalgte det?).

I stedet er vi endt med at leje et sommerhus i en uges tid og hvad vi skal de resterende 2 uger er lidt uvist, hvilket nok er meget godt. Der skal gøres lidt klar på huset, så det kan blive sat til salg i efteråret og ellers tænker jeg vi skal besøge nogle steder Lucas vil få glæde af -svømmehal, zoo, sommerland osv. Men vi tager det som det kommer og håber sommeren snart indfinder sig i Danmark.

https://borgerligvielse.blogspot.dk

https://fotografer-bryllup.blogspot.dk

https://bryllupsfotografne.blogspot.dk

https://bryllupsfotografvoresstoredag.blogspot.dk

https://fotografaalborg.blogspot.dk

https://fotograffredericia.blogspot.dk

https://fotografhorsens.blogspot.dk

Jeg kan simpelthen få timer til at gå med at sidde og kigge på babytøj til Anna. Pigetøj er bare så meget federe at shoppe end drengetøj -i hvert fald så længe de er så lille som Anna er.  To mærker jeg ikke selv har været opmærksom på før Anna, men bestemt er nu er Magasins eget mærke Bakito og det svenske Lindex. De er begge i fantastisk kvalitet til meget billige penge.

Det er lidt sløvt på indlægfronten i disse dage det ved jeg, men tiden er knap med en baby, der ikke vil sove om dagen og helst vil have jeg kigger på hende 24 timer i døgnet og underholder hende. Ah hvem elsker ikke de forbandede tigerspring. Men hun får det selvfølgelig som hun vil have det den lille trunte.

Ellers er der absolut ikke noget sindsoprivende at berette om mine barselsdage er ret ens og temmelig kedelige, men jeg nyder dem fuldt ud. Det er så dejligt rent faktisk at kunne nyde barslen denne gang og jeg har svært ved at forstå halvdelen af den allerede er gået. Lige nu ser jeg dog rigtig meget frem til ferie for at kunne få bare en smule variation i hverdagen. Vi har lejet et sommerhus og jeg glæder mig virkelig til bare at slappe af med familie og venner der og lave lidt ekstra

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere