kreativt
Uncategorized

kreativt

For mange handler den her tid om drømmestudie og fremtid. For mit vedkommende, og sikkert mange andre, har jeg aldrig haft et drømmestudie og aldrig haft en fast ide om hvad jeg vil i fremtiden. Standarddrømmen er vel at finde kærligheden, få nogle børn og have et godt job der kan betale for et godt liv og stadig have tid til familie.

Ligesom alt det her med at skabe en fremtid er kommet nærmere, er jeg begyndt at ønske, at jeg allerede inden jeg gik ud af folkeskolen havde en drøm om at blive læge eller sådan noget, og så stræbe efter det frem til at man skulle igang med det studie som skulle give den karrierer – sådan har det desværre overhovedet ikke været for mig.  Hvad karrierer angår, så er jeg fløjet lidt rundt i øst og i vest selv lige op til at det næsten var for sent.

Til at starte med ville jeg gerne arbejde med noget kreativt, men samtidig skulle det være noget teknologisk. Den gang tænkte jeg at jeg ville være noget i retningen af webdesigner eller andet multimedie. Senere fandt jeg ud af at det med sprog lige var noget for mig, så jeg begyndte at søge i retningen af kommunikation med enten tysk eller spansk. Op til at jeg skulle søge studie var jeg ovre i en helt anden boldtgade. Dengang var det økonomi. Og da ansøgningsfristen næsten var slut – altså cirka en uge inden, var det mennesker jeg ville arbejde med. Jeg søgte derfor uddannelsesvidenskab som min første prioritet. Denne skulle åbne op for en kandidat som hedder “pædagogisk psykolog”. Og lige der virkede det som det rette valg.

Første prioriteten blev det ikke til, men i stedet fik jeg tildelt en stand-by plads på min anden prioritet: erhvervsøkonomi. Stand-bypladsen viste sig så ikke at være det jeg troede det var, derfor har jeg været meget i tvivl om hvad jeg så skulle.
Så nu, efter ansøgningsfristen er slut, har jeg kigget på de uddannelser, hvor der er ledige pladser. Til mit held var der ledige pladser på “international virksomhedskommunikation” med enten tysk, engelsk eller spansk, så nu håber jeg at det er der jeg ender.
S

om i nok kan høre har jeg været vidt omkring og ikke fundet noget før efter det nærmest er forsent. Tiden vil så vise om jeg kommer ind. Hvis ikke, så er jeg spændt på at se hvor jeg ender, men en plan har man vel altid i værste tilfælde.

Uanset hvad er alt hvad der hedder fremtid spændende. Det er altid spændende at finde ud af hvor man ender og hvem man bliver til. Hvem man ender med og hvordan ens liv kommer til at forme sig og se ud.
Som det er nu, er min fremtid meget sløret hvad uddannelse og arbejde angår, men jeg har dog en plan. Men indtil jeg er på rette kurs inden for den plan, så føler jeg mig en lille smule fortabt.
Jeg tror dog, at alle der starter ny uddannelse, flytter hjemmefra og er i en ny by stresser en smule. Det er meget nyt på en gang og det er et eller andet sted alt for overvældende.

Kommentarer lukket til kreativt

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere