bryllupsfotograf
Uncategorized

bryllup

Jeg er netop på vej hjem efter en helt fantastisk tur til Bornholm. Turen har været lang og med et par små problemer på vej der over, men uanset hvad har det været hele turen værd. Det har været så perfekt det hele.

For noget tid siden, blev min veninde og jeg spurgt om vi ikke kunne tænke os at serve til er bryllup sammen med nogle andre. Vi vidste på daværende tidspunkt ikke ret meget, hverken hvad vi helt præcis skulle lave, hvor mange timer det drejede sig om, hvem vi skulle arbejde sammen med eller hvor mange gæster der ville komme til dette bryllup – vi var altså ret uvidende, men opsat på at opleve noget nyt, prøve en anden form for arbejde end hvad vi er vandt til og møde nogle nye mennesker at kende.

Brylluppet

Det viser sig så at arbejdsdagene var lange. I alt har vi på 5 dage haft 60 timer. Tjenerne vi skulle arbejde sammen med – og bo med var nogle af de mest fantastiske mennesker i verden. Selvom vi ikke alle kendte hinanden så forfærdeligt godt, så var der bare et teamwork og en kemi, som virkede som om vi bare havde kendt hinanden og arbejdet sammen i flere år. Brylluppet vi skulle serve til var hos lakridskongen og hans nuværende kone – altså et kæmpe stort bryllup med omkring 110 gæster. Festen varede i 4 dage med brunch, middag og kæmpe fest om aften.

Trods nogle ret dårlige arrangører kom dette bryllup til at spille 100%, men absolut kun fordi at der var blevet hyret et så godt team til at servere (aka Københavns bedste tjenere).

Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse at starte mit sabbatår ud med og jeg er så klar på, hvad der skal ske senere på dette år.
Jeg er så taknemmelig for at have mødt disse mennesker og fået denne oplevelse.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere