Drik masser af vand,
Uncategorized

Drik masser af vand

Drik masser af vand, lad være med at blande øl, vin og spiritus og stop i tide! Der cirkulerer mange mødrende råd om, hvordan du undgår tømmermænd, men når jul og nytår skal fejres, ja, så er det jo ikke lige til at sige nej. Heldigvis behøver det ikke være så kedeligt. Oestrogen har fundet en helserigtig vej til færre tømmermænd.

Få sprutten ud ad systemet
Lavt blodsukker, hovedpine, kvalme og dehydrering. Tømmermænd handler om forgiftning. Og derfor er det også naturligt, at man dagen derpå først og fremmest skal hjælpe kroppen med hurtigt og effektivt at udskille de skadelige stoffer. Simpelthen få sprutten ud ad systemet. Rigtig kost, lidt naturlig terapi og motionsøvelser kan medvirke til at bringe kroppen lindring og styrke dens evne til at helbrede sig selv. 

Sådan gør du dagen derpå:

– Gnid hænderne – og især det kødfulde område mellem tommel- og pegefinger – i en bæreolie tilsat to dråber rosenolie. Rosenolien vil hurtigt afbalancere kroppens funktioner.
– Spis og drik, så dine styrkende depoter bliver fyldt op
– Drik frugtsaft. Frukosen i saften fremskynder kroppens omsætning af alkohol. Ved at drikke frugtsaft og spise frugt får man desuden erstattet det C-vitamin, man har mistet i rusen.
– Protein er godt, så lav en omgang røræg. Cystein, der findes i store mængder i æg, er nemlig særligt godt.
– Undgå fedt. Det skal omsættes i leveren, og den er allerede på overarbejde.
– Spis ristet brød med honning. Det hæver blodsukkeret og dæmper den kvalmende fornemmelse. Brødet giver desuden ny energi.
– Spis grønne bladgrønsager. De styrker leveren, så den arbejder hurtigere.
– Kosttilskud: Brug evt. marietidsel til at styrke leverens udskillelsesprocesser yderligere. Og måske allerede til at forberede branderten i dagene optil.
https://www.voresstoredag.net/fotograf-bryllup-fyn/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-bryllup-jylland/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-bryllup-sjaelland/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-ebeltoft/


– Drop motion, der kun dehydrerer dig yderligere. Prøv i stedet denne yogastillings evne til at neutralisere giftstoffer:  
– Sid på knæ, således at enden hviler på hælene. Tag nogle langsomme og dybe ind- og udåndinger.
– Bøj langsomt forover, så panden rører gulvet eller en pude, hvis det er nemmere. Vend ansigtet mod venstre og slap af med hænderne ned langs kroppen.
– Fortsæt med at ånde dybt – det er denne dybe vejrtrækning, der stimulerer organerne til at begynde at afgifte.
– Hold stillingen så længe som muligt og vend langsomt tilbage til udgangsstilling.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere