Oxygen
Uncategorized

Oxygen

Det nyeste på markedet i USA er Oxygen Shot. En spraydåse, under tryk, indeholdende ilt og de-ioniseret vand. Ifølge firmaet, Pure Oxygen LLC, virker sprayen opfriskende og skulle kunne øge cellernes iltoptag! 

Få mere energi
Ideen er, at man sprayer på kroppen, ansigtet eller i munden efter hård fysisk træning, og derefter skulle man så få mere energi til at forsætte. Sprayen skulle også kunne øge kroppens vitaminoptag, gavne folk med vejrtrækningsproblemer, bruges til rensning af mindre rifter, køle solskader og mange andre ting. Kort fortalt, et mindre mirakel på spraydåse. Eller …
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/de-nye-fotografer-til-bryllup/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/det-gamle-mejeri-bryllup/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/dragsholm-slot/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/dronninglund-slot/


Hvad siger testen?
For nylig lod man et hold professionelle dansere blind-teste Oxygen Shot. Efter deres voldsomt krævende program lod man dem spraye med henholdsvis Evian vand og Oxygen Shot. Kunne der mærkes en forskel? Var der mere energi at trække på efterfølgende? 
Dommen var ret enstemmig: Det eneste, der afslørede Oxygen Shot, var en svag duft ved produktet. Ellers føltes vandet og ilten, nøjagtigt ens. Begge virkede afkølende, men ellers var der ikke rigtig noget epokegørende nyt ved sprayen. Det skulle da lige være prisen. En Oxygen Shot Spray koster lige omkring 15 dollar, ca.90 kr! 
Mon ikke en sprayflaske med koldt vand ville være at foretrække…Den er i hvert fald mere økonomisk, men selvfølgelig også knapt så ”mystisk.”

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere