den verdensberømte kunstner
Uncategorized

den verdensberømte kunstner

Både for øje og sind
De 1.500 indbyggere var pludselig nabo til en af Østrigs flotteste nyere bygningsværker: Et kurhotel tegnet af den verdensberømte kunstner 
Friedensreich Hundertwasser.
Hotellet er byens stolthed – og med rette. Det er et kunstværk i sig selv, hvor alt er tegnet af Hundertwasser ned til mindste detalje. 
De stærke farver, de asymetriske former og fantasien er omsat til et sted, som ikke kun er smukt for øjet – men også for sindet.

Økomad og varme kilder

Kurhotellet har alt, man kan ønske sig, hvis man vil slappe af nogle dage og få ro i sjælen. Med mindre man bruger dagene på at bekymre sig om prisen for herlighederne.
Der er pools med vand fra varme kilder, skønhedsbehandlinger, muligheder for at dyrke fittnes og sport i alle afskygninger.
Der er lækker fortrinsvis økologisk mad i restauranterne, aromaterapi og meget andet.
https://www.voresstoredag.net/fotograf-aalborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-aarhus/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-albertslund/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-birkerod/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-borkop/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-brondby/


Find dig selv

Hotellet har sit eget holistiske center ‘Findedich’ (find dig), hvor man kan få forskellige alternative behandlinger som lydterapi og Shiatsu massage.
Et ophold varer mindst tre dage, og hotellet har forskellige former for ophold bl.a. antistress, skønhed og motion.

Det koster

Prisen? Det koster! Tre dages anti-stress weekendophold med fuld pension og adgang til pools samt tre behandlinger koster 8.224 kroner for to personer. Dertil kommer transporten fra Danmark til hotellet.
Det kan gøres billigere, hvis man bor der i hverdagene og udenfor sæsonen: Tre dage i juli og jan/feb måned koster 3400 for to personer. Her er adgang til alle bade og saunaanlæggene, men der er ingen behandlinger i prisen.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere