et udbredt fænomen
Uncategorized

et udbredt fænomen

Mordet var myndighedernes håndtering af kvindernes vedvarende modstand mod det herskende diktatur. Senere er dagen gjort til FN’s international mærkedag for bekæmpelse af vold mod kvinder. 

FN dag
Volden mod kvinder er et udbredt fænomen og et stort problem, der skal stoppes. Alt for mange kvinder udsættes for vold af fysisk eller psykisk karakter med store omkostninger som følge. Præcis hvilken løsning der skal til, for at stoppe udøvelsen og udbredelsen af vold, er langt fra ligetil. Dagen i dag er udnævnt til international dag for bekæmpelse af vold mod kvinder. En dag der skal bruges til at tænke og tage stilling. I Danmark markeres dagen med konferencer og fakkeloptog. 
https://www.voresstoredag.net/fotograf-esbjerg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-faaborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-farum/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-fredericia/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-frederikssund-2/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-frederiksvaerk/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-gentofte/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-gladsaxe/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-glostrup/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-graasten/


Dannerhuset slår dørene op
Dannerhuset står bag dagens demonstration, som starter på Christiansborg slotsplads klokken 16.30, hvor faklerne tændes, og kursen sættes mod Rådhuspladsen. Her vil der være taler ved Joan-søstrene og Jytte Meinholt, fra landsorganisationen af kvindekrisecentre. Aftenen afsluttes i Dannerhuset, hvor alle kvinder er velkomne, og der er sørget for suppe og film.

Mænd med meninger
Men kvinderne er ikke de eneste, der er på barrikaderne. White Ribbon er en sammenslutning af mænd, der har gjort det til deres mål at bekæmpe vold mod kvinder. Organisationen tror på, at mænd skal inddrages i strategierne for en løsning, hvis vi vil volden til livs.
– Det er mændene ,som udøver volden, derfor er det også nødvendigt at inddrage dem i bekæmpelsen af problemet. White Ribbon vil på dagens konference, arrangeret af ligestillingsministeriet, rette fokus på behandling af voldsudøvende mænd.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere