Domestic
Uncategorized

Domestic

Jeg har tilbragt endnu en uge i lækre London. Jeg er endelig ovre de værste kriser, og nyder nu generelt bare at være her. Måske det både skyldes, at tiden for besøg hjemmefra nærmer sig, og fordi jeg sørger for at bruge tiden godt imellem fornøjelser og afslapning. En god balance er alfa omega.

Den seneste uge har jeg været til en ufattelig rørende, hjerteskærende og informativ Womens Group. Den handlede om Domestic violence, og nogle af de historier som klienterne fortalte, gjorde direkte ondt i hjertet. Pludselig er man glad for, at man lever i sin egen lille osteklokke, hvor de største problemer man har, er hvorvidt man har råd til en ny trøje, eller hvilken aftensmad man skal vælge.
Men det var en rigtig god oplevelse, selvom jeg efterfølgende havde lyst til at græde i timevis.

https://uddannelse-dk.blogspot.com

https://a-bloggers-lifedk.blogspot.com

https://blogger-ladydk.blogspot.com

https://mode-toejdk.blogspot.com

https://www.blogger.com/profile/16677346815245671097

Så tog jeg en solo-tur ud i den friske luft, hvor jeg beundrede efterårsfarver, logrende hunde og kiggede på glade mennesker. Det var dejligt med lidt privatliv, selvom det helt sikkert havde været lige så hyggeligt, at have godt selskab ved sin side.

Jeg shoppede amok i Superdrug, og har nu et godt lager af Avene produkter.
Så havde jeg veninde dag med sød roommate hvor vi var på Spitalfields marked, som helt klart er et besøg værd. Vi spiste sushi, osede rundt i butikker og nød Londons smukke selskab.

Jeg forsøgte mig med mit første museumsbesøg ved Tate Modern, men det var ikke lige mig. Jeg gjorde dog et ihærdigt forsøg.
Og så har jeg ellers spist god mad på hostellet, tøsehygget, spillet spil og hygget i tv-stuen med x-men.

Jeg er i fuld gang med at lægge nye planer, og som I også kan læse her, så bliver der en masse at fortælle de kommende uger.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere