marathon
Uncategorized

marathon

Jeg kan virkelig ikke kende forskel på ugerne mere. Tiden går så stærkt, og det er ikke til at hitte hoved og hale i, hvornår der er sket hvad. Heldigvis fylder jeg tiden ud med gode ting.
Pengepungen har efterhånden brug for kunstigt åndedræt, men så er det bare at tænke.

Siden sidste uge har jeg fået ufattelig lækker mad på mit hostel. Hvis jeg siger pulled pork burger, fyldt kylling svøbt i bacon, burger med bønnebøf og sweet potato-fries, får det så ikke din mund til at løbe i vand?
En sød beboer havde fødselsdag, og det fejrede vi med en tur på pub og efterfølgende dansker-bar. Det er første gang, at jeg har forsøgt mig med aftensmad på en pub, men det er bestemt ikke sidste.

En shoppe-tur stod også på programmet, og jeg fik virkelig gode sager med hjem. Derudover havde jeg fabelagtigt selskab, og så kan man jo ikke klage over noget.
Ofte leger jeg også rigtig turist, og fik besøgt det fine center Harrods, hvor det dog kun var vinduesshopping der stod på programmet. For med mærker som Gucci, YSL, Chanel og Fendi så kan et almindelig menneske som mig altså ikke være med.

https://salgogmarketing-dk.blogspot.com

https://seo-firma-dk.blogspot.com

https://sofaer-dk.blogspot.com

https://styrkeogstyrketraening.blogspot.com

https://sundhed-og-kost-dk.blogspot.com

https://soekemotoroptimalisering-nu.blogspot.com

Ellers er jeg begyndt på Harry Potter marathon, forinden at turen går til Warner Bros. studios på torsdag, og det er et glædeligt gensyn.
Chinatown blev også besøgt med tilhørende indtag af kinesisk buffet. Fornøjelsen dalede dog brat, da en hjemløs mand lå midt på gaden, folk gik bare forbi, og det lignede at han var bevidstløs. Uanset hvor fantastisk London er, så er her virkelig brutal! Jeg har ikke tal på, hvor mange ulykkelige skæbner jeg møder på en dag. Folk der har mistet gnisterne i øjnene, og desperat forsøger at skrabe sig nok mønter sammen, til at kunne få et måltid mad. Sørgelige skæbner, der forsøger sig med lidt varme fra tuben, og håber på at en venlig sjæl, lægger mærke til at de er sultne, og forbarmer sig over dem med lidt mad. Hjemløse er over det hele.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere