tankespind
Uncategorized

tankespind

Et foredrag om kunsten at være i nu’et og arbejde uden at spænde, stresse og jage.Livet er en herlig størrelse – hvis bare man kender spillereglerne. For hvor finder man livsglæde, livskraft, energi og vitalitet? Og hvordan lærer vi at give tankerne en pause?

Få øje på dit tankespind
Helene Krenchel er cand.mag. i kommunikation, artikelskriver til bl.a. ALT for damerne, og har skrevet to bøger om vejen ud af stress. I sine foredrag tager hun udgangspunkt i sit eget aktive liv som skribent og debattør. 
– Det er, når vi kigger bevidst på vores tanker, at udviklingen sker, understreger hun i sine bøger og artikler.  
– For når vi får øje på vores eget tankespind, får vi kræfter til at lægge afstand til det, og det bringer os dybt ind i os selv. Derind hvor roen, glæden, kreativiteten og livskvaliteten ligger.

Den livsvigtige pause
Stress er en nedadgående spiral, som kalder på mere stress, medmindre vi lærer at holde de livsvigtige pauser i hverdagen. Pauserne giver plads til, at din energi flyder frit, og dine handlinger bliver mere effektive og glædesfyldte. Dette er dog langt fra så simpelt, som det lyder, når stressen pumper i blodet: Foredraget giver dig forskellige teknikker med hjem til at slappe tankerne af, så du bliver mere til stede i nu´et.  
https://www.voresstoredag.net/fotograf-esbjerg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-faaborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-farum/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-fredericia/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-frederikssund-2/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-frederiksvaerk/


Tankernes mylder
Har man først lært teknikken, kan man overkomme selv de vanskeligste opgaver uden at stresse. Er dine handlinger i nu’et, kan du arbejde målrettet uden forstyrrende tankeflimmer. Nogle kalder det meditation, andre for afslapning – Helene Krenchel kalder det en pause. En pause fra sig selv, hvor man ikke bliver suget ind i tankernes evige mylder.  

Skælder ud på sig selv
I begyndelsen ved vi ikke, at vi overhovedet snakker med os selv. Vi har ikke lyttet efter i alle årene, men bare snakket derudad og skældt ud på os selv. Når vi holder op med dét, begynder vi at lytte, og voila! En proces tager form. Vores adfærd ændres fra hektisk til fokuseret, kaotisk til målrettet og udmattet til energifyldt. 

“Slut med stress”
… er et foredrag om livskvalitet i et moderne samfund. Helene Krenchels målsætning er at give så mange som muligt indblik i det afbalancerede liv. Det liv, hvor vi befinder os i nu’et med alle vores ressourcer og energi intakt. Èn time med engagerende øvelser, fif til dagligdagen og håndgribelige eksempler på vækst. ‘Alle kan lære det gennem målrettet træning og indsats’, lyder mottoet.
Kommentarer lukket til tankespind

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere