personlig udvikling
Uncategorized

personlig udvikling

Formålet med turen er at forene interessen i tværfagligt netværk / personlig udvikling ……… med total afslapning og selvforkælelse! 

Kvindenetværk
Der er på ingen måde tale om en venindetur i gængs forstand. Faktisk kender de fleste deltagere ikke hinanden indbyrdes – og dét er også meningen, for vi skal bevæge os ud af de vante cirkler og møde nye mennesker til gensidig inspiration.

Turen går til NYATI SAFARI LODGE, en dansk ejet lodge, hvor vi har booket alt, så vi ikke forstyrrer andre gæster. NYATI SAFARI LODGE ligger helt vidunderligt – lige ned til Olivant River, hvor flodhestene daser i aftensolen og mange smukke antilopearter kommer for at drikke vand. Omgivelserne er ubeskrivelige kig ind på og få et lille indtryk af, hvad der venter os.

https://www.voresstoredag.net/indhold/
https://www.voresstoredag.net/kokkedal-slot/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/landsdaekkende-fotograf-til-bryllup/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/lykkesholm-slot/
https://www.voresstoredag.net/om/
https://www.voresstoredag.net/referencer/
https://www.voresstoredag.net/restaurant-knapp-lojt-kro-bryllup/
https://www.voresstoredag.net/serier/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/sohngaardsholm-slot/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/sonnerupgaard-gods/
https://www.voresstoredag.net/fotografer-til-brylluppet/valg-af-lokation-til-dine-bryllupsbilleder/


Pris med ALT …
Prisen er kr. 15.000 per person i delt dobbeltværelse (charmerende bungalow) – og i prisen er absolut alt inkludere (bortset fra drikkepenge, som normalt betales samlet ved afrejse):
Fly (Kastrup/Billund), al transport i Nyati’s egne biler, 7 nætter på NYATI SAFARI LODGE, fuld forplejning (gourmet!!!) og drikkevarer incl. vin, drinks og cognac til kaffen. Diverse aktiviteter som bush-walks, safarikørsel og udflugter samt mulighed for at forbedre sit golf sving på lodgens private driving range – assisteret af pro.

Tilvalgsaktiviteter
Derudover er der mulighed for at købe diverse tilvalgsaktiviteter … forudsat, at der bliver tid, for først og fremmest skal vi lære hinanden rigtig godt at kende – og forhåbentlig skal alle vende hjem med en masse ny inspiration og måske nogle nye samarbejdspartnere.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere