Stærkere end nogensinde
Uncategorized

Stærkere end nogensinde

Sådan lød starten på det brev, vi på oestrogen-redaktionen modtog fra Jeanette. I sit brev fortalte hun historien om sin lillesøster Louise, der har været igennem et langt sygdomsforløb. Louise blev i slutningen af 9. klasse ramt af den kroniske tarmsygdom Morbus-crohn, hvilket hun var plaget af gennem hele sin gymnasietid. På trods af flere lange sygdomsforløb, blev hun student i år 2000, hvorefter hun skulle rejse til Chile for at arbejde på et børnehjem. Skæbnen ville dog, at Louises sygdom for alvor satte sig igennem, og lægerne anbefalede, at hun fik indlagt stomi. 

https://www.voresstoredag.net/brejning-kirke-bryllup/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-den-stoerste-dag/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-aarhus-teater-vielse-i-aarhus-domkirke/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-aldershvile-slotspavillon-bagsvaerd/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-bramslevgaard-hobro/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-comwell-korsoer/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-dragsholm-slot/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-gilleleje/
https://www.voresstoredag.net/bryllup-greve-strandkro/


Stærkere end nogensinde
Der opstod desværre komplikationer efter operationen, så Louise måtte under kniven igen. Der er nu gået tre år siden operationen, og alt er faldet på plads. Søster Jeanette er i dag fuld af beundring for Louises måde at tackle sin sygdom på, og det var derfor hun indstillede hende til Pusterumsprisen, hvor Louise altså vandt en af de lækre gavekurve.

Rørt og beæret
– Jeg blev meget rørt og beæret over, at min søster havde indstillet mig til prisen. Hun havde egentlig besluttet, at hun ville holde det hemmeligt for mig, men hun er altså ret dårlig til sådan noget, så jeg havde fået lidt nys om prisen på forhånd! Jeg synes, det var rigtig spændende at høre historierne om de andre kvinder, der var nomineret, og jeg synes i det hele taget, at der var en rigtig god stemning i Grand den dag, fortæller Louise, der så afgjort er en af hverdagens mange heltinder – og dem sætter vi pris på!

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere