Messer
Uncategorized

Messer

Hvorfor ikke bruge det sidste af efterårsferien eller den forestående weekend i gode veninders selskab og skøn selvforkælelse? BT holder kvindemesse i Øksnehallen, København, og der er noget for enhver smag.

En messe for kvinder
Messe. Lad dig ikke skræmme af ordet, der måske minder lidt for meget om billige kuglepenne og reklamebolcher. Messer er i dag mere end det. Messer er en festlig forening af forskellige forretninger og folk, der alle har noget at tilbyde inden for et udvalgt emne. På weekendens messe er det kvindernes verden, der bliver åbnet op for. Og her er der mange, som har noget at tilbyde.

https://www.voresstoredag.net/fotograf-skive/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-slagelse/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-sonderborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-struer/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-svendborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-thisted/


Et væld af muligheder
Kvinders livsverden strækker sig i dag længere end til pudderkvasten og kødgryderne. Det ved de fleste. Også arrangørerne bag weekendens arrangement. Derfor har man sammensat et bredt og varieret program, der bevæger sig inden for alle de områder, som er en del af den moderne kvindes hverdag. Her er mulighed for at lære, hvordan man skifter dæk på en bil, føle glæden ved at forkæle ganen med Synøves specialiteter eller hjemmelavet chokolade. Få et overblik over pensionsopsparingen og pleje huden med Ole Henriksens skønhedsprodukter. 

Fra det sjove til det seriøse
Udover det store udbud af stande med skønhedsprodukter, boligtilbehør, erotisk legetøj, delikatesser og drinks, vil der være musikalske optrædener og forfatterforedrag med mulighed for at få signeret din bog. Uanset om du er mere til det seriøse end det luksuriøse, det dekadente frem for det delikate, skulle der være noget, der tilgodeser netop dine behov. Gå på opdagelse i programmet og skræddersy en venindetur efter egne interesser.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere