Kvinder og telefoner
Uncategorized

Kvinder og telefoner

En ny generation af mobiltelefoner er født med de nye telefoner 3. De traditionelle mobilfunktioner som at tale og skrive beskeder, er udvidet med muligheden for videokommunikation. Kvinder og telefoner har altid gået godt i spænd. Selv har jeg det bedst med mobilen inden for rækkevidde og kan sagtens få en søndag eftermiddag til at forsvinde i endeløse telefonsamtaler med veninderne om alt og intet. Med de nye 3 mobiltelefoner er det nu også muligt, at se den man taler med. Kan vi ønske os mere som kvinder?

https://www.voresstoredag.net/fotograf-horsholm/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-hvidovre/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-ikast/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-juelsminde/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-jyllinge/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-kalundborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-kerteminde/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-kolding/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-korsor/


Ny generation af mobiltelefoner
Hele ideen begyndte i Hong Kong, hvor forbrugsorienterede forretningsmænd blev fanget af ideen om at tilbyde de blege europæere en udvidet mobiloplevelse. De ville skabe en ny generation af mobiltelefoner, hvor de traditionelle funktioner, som at tale og skrive beskeder, var udbygget med muligheden for videokommunikation.

Billeder i bevægelse
De nye 3 telefoners mulighed for at sende og modtage billeder i bevægelse åbner op for en række nye muligheder med mobilen. Med headset kan du tale med telefonen i hånden og samtidig se den, du taler med. Bliver I trætte af at se på hinanden, kan du filme omgivelserne, så fjerne veninder kan opleve udsigten fra skiløjpen.  

Musikvideoer og krakskort
Telefonen er naturligvis også spækket med indholdstjenester, der gør det muligt at nyde uden at skulle yde. Se de nyeste musikvideoer fra MTV, få nyhedsklip leveret fra tv2, eller brug telefonen når du har tabt orienteringen eller gerne vil vide, hvor dine venner, med 3-telefoner, befinder sig. Endelig sørger Oestrogen for at tippe dig om modetendenser fra podierne i Paris, Milano og New York.

Sjovt og simpelt
Selvom teknologi terroister anklager de nye mobil telefoner for at øge afstanden mellem mennesker ved at underminere indlevelse og nærvær, så er 3 telefonerne både lækre at lege med og lette at anvende. Men for at det skal være rigtig sjovt, skal resten af vennekredsen selvfølgelig være med på mobilmoden, ellers er der jo ingen at udveksle videoer med.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere