Lys påvirker vores humør
Uncategorized

Lys påvirker vores humør

Lys er ikke kun sundt for sjælen, men også en fryd for øjet. Fantastiske farver og kunstneriske konstruktioner gør lampen til en skulptur, som forskubber balancen mellem form og funktion. Når regnen slår mod ruden, finder vi de levende lys frem, og når rummet synes stort og koldt, kan en lampe gøre underværker. Lys påvirker vores humør og kan forvandle en grå og trist regnvejrsdag til hyggelige timer i tørvejr. 

Lysende boghylde
Moderne boligindretning og kreative designere kan få fantasien til at flyve. Som Yet lampen der minder om komponenter til barndommens modelfly, og tilmed er velegnet som boghylde. Muligheden for at sætte flere moduler i forlængelse af hinanden frigiver en endeløs række af kombinationsmuligheder. 

https://www.voresstoredag.net/fotograf-koebenhavn/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-koge/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-lillerod/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-logumkloster/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-middelfart/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-nakskov/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-naestved/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-nibe/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-nordborg/
https://www.voresstoredag.net/fotograf-nordsjaelland/


Blob til både bord og væg 
De bløde buer og varmefarver, som kendetegner den smukke Blob, får straks hukommelsens skuffe til at springe op med Verner Pantons visitkort. Men trods at bløde former, feminine kurver og varme farver minder om designer Pantons signatur, er det italienske Foscarini, som har fået den lysende ide. Størrelsen kan varieres, alt efter om det er en bord, væg eller gulvlampe, man har brug for. 

Længe leve lysekronen
Skal det være mere traditionelt, men stadig moderne, er Birdie et bud på en lysestage, der har været en tur gennem den kreative tidsmaskine. Metaltråde formet som englekrøller skaber en levende konstruktion af elektriske pærer. De 12 glødepærer er båret af englevinger, og med muligheden for at bøje, strække eller trække i metalkrøllerne kan finde den form, som passer bedst.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere