god til farver
Uncategorized

god til farver

Jeg har den sidste måneds tid fulgt et løbeprogram for at træne mit knæ op igen. Efter at have gået med et knæ – og mindre hofteskade i godt en måned var det på tide at få løbeskoene på igen og se hvad det gamle ben kunne holde til.
Jeg må sige at det går stærkt fremad og hvor er det bare skønt. Jeg gik fra at jeg knap nok kunne gå fordi det gjorde så ondt, til at få det bedre og begynde at “løbe” (det var nærmest en slags halten) til nu, hvor jeg kan løbe mere eller mindre uden problemer. Knæet er godt nok lidt øm en gang imellem, men jeg tager det ikke som noget alvorligt.

Selve løbeprogrammet tager 12 uger og er egentlig beregnet til dem der gerne vil i bedre form og vil kunne løbe 5 km, men jeg tænkte at det nok også var en meget god måde at træne mit knæ op ved langsomt at gå frem.
Ud over løbetræningen, styrketræner jeg ved siden af. Det er blevet en afhængighed og bare den måneds tid hvor jeg ikke kunne noget som helst var nærmest uudholdelig.

https://www.voresstoredag.dk/bryllupsfotograf/fyn/odense

Jeg har været ved at lege lidt med noget indretning. Når jeg engang får mig en lejlighed og flytter, har jeg en helt bestemt ide om, hvordan mit hjem skal se ud. Det skal være lyst, moderne og stilet. Mit hjem skal være en investering, derfor er der også nogle lidt halvdyre møbler, men det er til gengæld møbler, som altid vil være moderne.
Jeg er ikke så fandens god til farver – jeg tør simpelthen ikke at vove mig ud i for mange farver, derfor holder jeg møbler osv så “rent” som muligt og tilføjer med nogle enkle nips-ting i farver: det kan være puder, vaser eller service, som set på collagen.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere