livsfilosofi
Uncategorized

livsfilosofi

De vigtigste aspekter i livet
Ud fra denne holistiske opfattelse af vejen til et bedre og mere roligt liv indledes bogen ’Sund Stil’, som er skrevet af Malcolm. Hun vælger med sin bog at tage udgangspunkt i livets vigtige områder: at vågne, at arbejde, at slappe af, at spise, at drikke, at føle kærlighed og at sove. Bogen er således inddelt i kapitler med disse temaer som omdrejningspunkt. ’Sund Stil’ giver hermed et holistisk billede af hverdagen, og hvilke aspekter, der er vigtige, hvis man vil leve en fredfyldt og sund tilværelse.

Bryllupskage
Brudekjoler
Vielsesringe
Brudebuket
Tidløse bryllupsbilder ved de beste bryllupsfotograferne
Fotos fra bryllupper
Bryllupsfest på Rosenholm Slot ved Hornslet
Vielse i Vejgård Kirke i Aalborg
At forevige et øjeblik, som for os kommer til at betyde alverden


Inspiration fra Østen
Bogen er inspireret af Østens livsfilosofi og viser, hvordan du kan skabe en sund livsstil, hvor der også er plads til velvære og indre ro. Bogen kommer med flere illustrerede instruktioner på, hvordan du gennem blandt andet yoga, strækøvelser, meditation og åndedrætsøvelser kan opnå ro og harmoni i hverdagen. Øvelserne er ikke tidskrævende og flere af dem kan udføres både hjemme og på jobbet. Udover de forskellige øvelser kommer bogen også med flere bud på kostrådgivning og opskrifter, der skaber bedre harmoni i tilværelsen.

Flot bog
’Sund Stil’ er perfekt til både fordybelse og som opslagsværk. Bogens store force er, at den er udført i et super flot desing med over 150 skønne fotografier. Bogen er for alle, der ønsker at orientere sig i et ellers stort og til tider uoverskueligt område, som helse og livsstil jo er.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere