normaltempo
Uncategorized

normaltempo

Luksus, glamour og dyre biler en del af gadebilledet på Jersey. Øen har en meget lav skatteprocent og tiltrækker millionærer fra hele verden. Mange her på øen har op til fjorten biler hver. Og vi taler altså om Ferrari og den slags, siger guiden og peger med tommelfingeren over skulderen mod en MG Cabriolet. 

Fransk-engelsk tropestemning 
Kanaløerne var den eneste del af Storbritanien, som blev besat af tyskerne under Anden Verdenskrig og her findes et interessant museum om besættelsestiden i et tidligere tysk, underjordisk militærsygehus. En attraktion, som står i skarp kontrast til resten af Jersey. Øen er så frodig, at man mange steder kommer helt i tropestemning. Her er hyggeligt og en lidt gammeldags, romantisk stemning i de britiske landsbyer. Jersey er frem for alt en velordnet og bekvem ferieø, som ligger sydligt i Den Engelske Kanal, kun en time med båd fra den franske kyst. 

Sabro kro bryllup
Hindsgavl Slot i Middelfart bryllup
Beskrivelse af vores bryllup
Tamberhus kro bryllup
Stenhus kostskole bryllup med vielse i Skt. Nikolai Kirke
Bryllupsfotograf Randers
Vi skal vies i Karup kirke
Blokhus Strandhotel bryllup
Bryllupsfotograf til den store dag
Vielse i Brovst kirke og fest på Bratskov herregård
Hvorfor en bryllupsfotograf?


Mangemilionærer på rad
Luksus, glamour og dyre biler en del af gadebilledet på Jersey. Øen har en meget lav skatteprocent og tiltrækker milionærer fra hele verden. Det er et milionærparadis med middelalderstemning. Men absolut en rejse værd, ikke mindst for fugleelskere, have-entusiaster og golfspillere. Strandene er rene og vidtstrakte og vandet er behageligt varmt at bade i sommeren igennem. Her er store tidevandsforskelle, hvilket også gør badningen speciel (og hvad man også bør passe lidt på). For lidt større børn findes mange sjove aktiviteter og udflugter, mens stedet ikke er ideelt for familier med småbørn. Man kan godt møde tjenere, som rynker på næsen når man beder om en børnestol, eller billister, som ikke holder tilbage for en barnevogn ved fodgængerovergangen.

Shopping og pubcrawling
Jersey er ikke så stor. På to-dagsudflugter i normaltempo når man let at cykle øen rundt selv med gode pauser undervejs. Når du har fået nok af badeliv og romantiske landsbyer, søger du til den lille, brusende hovedstad St. Helier med rigtig god shopping, restauranter og et levende pubmiljø. Her findes både Marks og Spencer, Boot’s og bruntonede pubber. Som London – bare mindre. Og med bedre vejr! 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere