Træ
Glimmer

Træ

Træ-elementet står for personlig vækst og udvikling og er meget gunstig for karriere og succes i livet. Omgiv dig med træ-elementet i passende omfang i den østlige del af din bolig og du vil få et langt og lykkeligt liv.

Personlig vækst og udvikling
Træ er et levende element og står for begreber som personlig vækst og udvikling. Træ er gunstigt for succes i livet og i karrieren. Af de fem elemneter er træ det eneste med sit eget liv. Træ-energi stråler i alle retninger som grenene på et stort træ. Man siger, at træ tilintetgøres af ild. Om vinteren er træ-energien svag og har derfor brug for ild. Om sommeren er træ-energien på sit højeste. Værste fare for træ- energien udgøres af metal, som kan tilintetgøre træ. 

Møbler af træ og metal
Mange møbler laves af kombinationen træ og metal, men så længe der er mest træ, skulle det gå. Træ-energien hører hjemme i den østlige del af hjemmet. Men træ hører også hjemme i den sydøstlige del, hvor den repræsenterer den materielle rigdom. Det siger sig selv, at møbler af træ i disse områder er ganske gode, men det er planter også, selv kunstige planter kan gøre underværker. 

Aldrig kaktusser
Sæt aldrig kaktusser i hjemmet. De stikker og er uvenlige, glem også alt om bonzai-træer. Man har frataget dem deres egen naturlige vækst, så de indeholder ikke god energi, Feng Shui eller chi. Glem også alt om dekorationer med tørrede blomster – de er døde. Hvis du yderligere vil stimulere træ-energien, kan du gøre det med vandelementer såsom fiskebassiner, akvarier og vandfald. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere