Jord
Glimmer

Jord

Jordelementet hører hjemme i boligens sydvest og nordøstlge del, men i høj grad også i midten af boligen. Her sørger jordelementet for harmoni og både held og velstand til alle boligens beboere. Jordens energi breder sig til alle sider og er kraftig ved årstidernes skiften. 

indretningen

Lamper
Jord bliver frembragt af ild og jord-energien kan forstærkes af lamper. Men jord bliver tilintetgjort af træ og jord kan tilintetgøre metal. Derfor er det en god idé ikke at have en masse træ energi i jord-områderne. Det er en dårlig idé at have en masse metal i jordområderne, da virkningerne kan blive ophævet af den dominerende jordenergi.

Jord midt i boligen
Uanset boligens indretning og beliggenhed i forhold til de 8 verdenshjørner, så hører jord også til i midten af boligen. Det gør den, fordi jord-elementet her bringer held og velstand til alle husets beboere og sørger for at danne en vældig harmoni af alle de energier, der er til stede i boligen.

Krystal
Krystal er et symbol på jordelementet. Naturlige men også kunstige krystaller er effektive. Sæt krystal i den sydvestlige del af stuen for at aktivere held og romantik og i det nordøst hjørne for at frembringe held med studier og opdragelse. Keramiske thepotter og vaser er også gode repræsentanter for jordelementet.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere