Et nyt virtuelt spil
Glimmer

Et nyt virtuelt spil

Et nyt virtuelt spil for piger med hang til at udleve enhver bitch´s foretrukne aktiviteter.  I fællesskab med andre bithes kan man mobbe, bagtale eller smigre hinanden. Det gælder om at udkonkurrere hinanden i de forskellige discipliner og trække sig ud af spillet som en powerbitch. Især teenagepigerne er vilde med spillet, som har mere end 17.000 profiler.

Sammensæt din egen stil

Der er en værtinde der fører dig gennem bitchspillet. Hvis ikke du har spillet før, og dermed ikke allerede har en bitchprofil, bliver du ført ind i ”the dressing room”, som er enhver piges drøm. 
Her kan du helt frit sammensætte ikke bare din garderobe men også dit udseende og din type. Er du til mørke rottehaler sat op til lir, karrieregarn, barbiehår eller dreads? 
Vil du have øjne som Cameron Diaz eller store dådyrøjne, og endelig: er du til den casual skaterstil eller er du mere af en klassisk poptøs? Mulighederne er mange, du kan kombinere på kryds og på tværs og lade dig forvandle til lige den bitch, du aller helst vil være.

Real bitches never walk alone
Når du er ”dressed to kill” og har fået et navn, er du klar til at møde dine medbitches. 
Du finder et diskotek, der ikke er alt for crowdet og venter på at I er mindst tre bitches, der er klar til at dyste om powerbitchstatusen. Så gælder det om at bruge dine træk strategisk, et træk per runde. 
Du kan nedgøre de andre eller promovere dig selv. Det gælder også om at rotte sig sammen, for man kan for eksempel ikke bagtale alene- real bitches never walk alone. 
Hvis der er nogen af de andre bitches, der er specielt efter dig, kan du give hende dansuenza, så kan hun ikke andet end at spjætte på det lyserøde gulv, og hvis du har brug for et egoboost, kan du fortrække til toilettet og friske dine læber op med lipgloss- det giver dig power til at bitche videre.

Ugennemskueligt
Meningen er god, men det er svært at bruge sine træk strategisk. 
Det er ikke lige til at gennemskue, hvordan man spiller sine kort bedst, pointgivningen virker umiddelbart noget tilfældig og dermed også kåringen af powerbitchen. 
Men at få lov til at bitche og endda belønnes for det føles absolut godt, og spillets mange bitchprofiler siger da også noget om, at vi har brug for at slippe bitchen løs.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere