Gift i USA
Glimmer

Gift i USA

Ny mand, nyt land og et helt nyt liv.  
– Jeg stod et sted, hvor mit liv havde vendt 180 grader, og jeg havde både lyst til og brug for et helt nyt liv, fortæller Lisa. Forelskelsen kom derfor belejligt, og Lisa tog beslutningen om at flytte til USA, hvor hun har boet siden december sidste år.

http://bryllup-forum.dk

Amerikansk åbenhed
– Da jeg flyttede, havde jeg en forventning om, at Californien lignede Danmark, men alt var anderledes. Selv det at købe ind og møde folk på gaden var anderledes, siger Lisa. Der er en fantastisk åbenhed, som vi danskere godt kunne lære noget af. Hvis en amerikaner synes, man ser sød ud, hilser han eller hun på én og inviterer gerne på en kop kaffe. Amerikanerne er måske nok mere overfladiske og materialistiske i sidste ende, men de kommer hinanden mere ved.  

Kulturchok hver dag
Hver dag er ifølge Lisa et kulturchok, og amerikanernes notoriske overfladiskhed og dårlige smag er det, der for Lisa har været sværest at takle.
– Medierne fylder utrolig meget. Amerikanerne har fjernsyn i alle rum, og de står tændt døgnet rundt. Alt handler om penge og udseende, og det gør mig syg i sjælen, at vi bruger vores dyrebare liv på den måde, fortæller Lisa.

Vind en bryllupsfotograf

Tæt på de kendte
Livet i Californien har også bragt Siri på tæt hold med det glamourøse liv og de kendte. En verden, der betager mange, men som i virkeligheden mest er distanceblænderi.
– Gennem min mand, som er musikmanager, har jeg mødt mange kendte musikere, men det ser helt anderledes ud, når man kommer tæt på. For eksempel mødte jeg Mugge til en fest. Hun var en lille grå mus, der sad henne i hjørnet. Kort tid efter var vi til hendes afskedskoncert og gik backstage bagefter for at hilse på hende, og der stod hun så omgivet af 6 bodyguards og lignede en verdensstjerne, fortæller Lisa.

http://bryllupzonen.dk

Rigtige mænd
Om de amerikanske mænd, har Lisa kun godt at sige. 
– Amerikanske mænd er mere galante. De holder døren og betaler regningen, uden at der er mandschauvinisme indblandet. I USA er det mere normalt, at kvinder bliver forsørget af deres mand, og det løfter man ikke på øjnene af, men omvendt er min mand enormt stolt af mig og min selvstændighed, siger Lisa, der ikke er i tvivl: Amerikanske mænd er rigtige mænd.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere