Restauranter i København
Glimmer

Ild

Tænd lys i din bolig – lys og ild bringer altid succes og anerkendelse med sig. Jo stærkere lys, jo bedre effekt!

Ild er det eneste element, som ikke eksisterer af sig selv. Den skal laves. Ild brænder og ødelægger mange ting og den er det eneste element, der kan ødelægge metal. Ild frembringes af træ, hvorfor man også siger, at ild tilintetgør træ. Men samtidg giver ild varme, som sørger for at ting gror. 

Ild og vand
Ild tilintetgøres af vand, men det betyder ikke, at de to elementer er hinandens modsætninger, fordi ild kan forandre vandets strømning – tænk bare på en gryde kogende vand. 

Syd
Man associerer ild med retningen syd. Lamper i den sydlige del af haven eller i en sydlig del af huset tiltrækker en opadstigende chi strøm, der bringer beboerne succes, berømmelse og anerkendelse. Ild-energi har altid at gøre med succes og anerkendelse, når man taler om de fysiske omgivelserne.

Træ

Det er også en god idé at have træ i samme sydlige del, fordi træ tjener som brændstof for ild. En lille smule vand mod syd giver kraft, fordi vand bliver til vanddamp. Der må aldrig være for meget af et element repræsenteret i hjemmet, fordi Feng Shui også handler om balance og ligevægt.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere