Boligen
Glimmer

Boligen

Det er godt at have højt til loftet i mere end en forstand. Man skal kunne tænke frit og blive ladet op i stuen.

Stuen

I stuen skal alle kunne komme til deres ret. Alle i familien skal være repræsenteret her – med billeder eller hejmmelavede ting. Der skal være plads til at man kan spille et spil og læse lektier. Møbleringen skal lægge op til kommunikation. Gem f.eks dit tv i et skab, – undersøgelser har vist at møbleringen i hjemmene tager udgangspunkt i opstillingen af tv’ét, – det er ikke godt for kommunikationen i hjemmet. Og står din computer i stuen, så sæt den i et hjørne, – den tager for meget af din energi og giver ikke nogen god chi tilbage….

https://www.fotografranders.net/boligfotografering/

Spisestuen

Her kommunikeres med familien, her snakker man med vennerne og man diskuterer. Men her spises også – og det kræver koncentration. Der bør ikke være for mange forstyrrende elementer i spisetuen, og der skal helst være få ganglinjer. Det er en rigtig god ide med runde eller rundede borde, – skarpe hjørner er ikke gode. Har du børn er det en god ide med gulvplads til de små i famlien.

Arbejdsværelset

Skal helst være adskilt fra andre rum. Det er vigtigt at du kan se døren fra din arbejdsplads. Arbejdspladsen kan også ligge et hjørne af stuen. Her er det vigtigt at skærme pladsen af – den må underordne sig de andre funktioner i stuen.

Giv den hele armen i dit arbejdsområde. Vis hvem du er, hvilke mål du har nået, indram eksamensbeviser, stil pokalerne frem. Vis dine fremtidige mål i form af fotos af idoler, helte eller andet. Focuser på det væsentlige og inspirer dig selv til at nå dine mål.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere