hjemmeside, fotoalbum, cv
Glimmer

hjemmeside, fotoalbum, cv

40 millioner amerikanere benytter allerede sociale online netværk som en naturlig del af deres dagligdag. Mingler.dk er den første af sin slags i Danmark, og allerede inden den officielle åbning den 3. maj var der tilmeldt over 2500 personer. I dag er der omkring 4700 personer, og der kommer stadig flere til.

Opbyg netværk
Det er gratis at være med i netværket, og hver bruger får sin egen hjemmeside, fotoalbum, cv, en personlig blog samt 15 Mb til upload af billeder og tekst. Du opbygger dit eget personlige netværk ved at invitere din omgangskreds. Samtidig kan du knytte nye venskaber og skabe kontakt til tidligere venner, kolleger, studiekammerater og familie. 

Kom i kontakt med hele verden
Mingler har en særlig teknologi, som beregner din personlige relation til andre danskere. Mingler holder styr på alle dine relationer ud i 3. grad, og herfra kan du selv surfe videre ud i netværket og se, hvem du kender i 4., 5. eller 6. grad. Dette er kendt som ”Six Degrees of Separation”, som betyder, at du teoretisk set kan komme i kontakt med et hvilket som helst menneske på jorden ved at kontakte dine venner, hvorefter de kontakter deres venner og så fremdeles. Det overraskende er, at du i gennemsnit faktisk ikke behøver at gå gennem mere end seks personer (Se faktaboks).

Netværk dig frem!
Med et online socialt netværk kan du søge information om et særligt emne, finde en person med fælles interesser, finde nogen fra den virksomhed, du vil søge job i for at høre deres omtale af virksomheden osv. Den store forskel er, at du med Mingler kan se langt dybere ind i dit eget netværk. Målet med Mingler er således i første omgang at skabe et sted på nettet, hvor danskerne kan opbygge deres personlige netværk. På længere sigt er visionen at binde Skandinavien sammen i et fintmasket netværk af personlige relationer. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere