mediterer
Uncategorized

mediterer

De er begge vegetarer, mediterer dagligt og spiser hovedsagligt kun økologisk. Deres livsfilosofi om en renere verden er drivkraften bag deres firma Nature Source, hvor de forhandler økologiske bleer, kosmetik, krydderier og safter. 

Det økologiske budskab
Diana har i en årrække boet i Tyskland, hvor de er langt foran os hvad angår økologi. Hun blev inspireret af alle de økologiske ting, hun kunne købe og fik lyst til at forhandle dem videre til Danmark. Diana fik gode aftaler med nogle firmaer, og Nature Source blev en realitet. 
– Vi er både stolte og glade for at kunne bidrage til at udbrede det økologiske budskab som for os er med til at give en højere livskvalitet. 

https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/portraetbilleder-til-erhvervsprofil/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/boligfotografering/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/erhvervsportraetter-sort-hvid/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/hvorfor-vaelge-professionel-fotograf/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/bryllup-kobenhavn/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/visuel-identitet-uhyre-vigtig-idag/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/job-ansogning-cv/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/erhvervsfotograf/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/bryllupsfotograf/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/portraetfotograf/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/sitemap/
https://xn--fotografkbenhavn-txb.net/foto/reklamefotograf-koebenhavn/


Til alle hudtyper
Diana er selv Ayurveda-behandler og har derfor indgået aftaler med Cosmoveda om at forhandle deres produkter. Cosmoveda er baseret på ayurveda, som betyder viden om livet. I Cosmoveda indgår 4 hudplejeserier, der hver især passer til den ayurvedatype, du er, Pitta, Vata eller Kapha. Disse serier indeholder flere økologiske ingredienser såsom sesamolie, kokosnødolie, rosenblomst og hyben. Den fjerde serie består af sandeltræ, som virker afslappende på nervesystemet, afhjælper søvnløshed og dufter sensuelt. Desuden stimulerer det intuitionen, og mediterer du, er den især velegnet, så du når dybere ned i meditationen. Den kan alle bruge uanset type.

Økologiske bleer
Måske gør du som jeg, kaster dig over tilbudsbleerne i supermarkedet for at spare en halvtresser. 
– Men har dit barn en rød og irriteret numse, kan det godt betale sig at købe økologiske bleer uden kemiske stoffer. Mugge øko bleen indeholder ubleget cellulose og indeholder kun stoffer, der kan indgå i naturens kredsløb, og så har den ligeså god sugeevne som andre bleer.  

Velsmagende drikke
Det behøver ikke at smage grimt, fordi det er økologisk og sundt. Cosmovedas safter er yderst velsmagende og er tilberedt på eksotiske ingredienser. De forhandler fire forskellige safter, som alle giver større velvære og forbedrer immunforsvaret.  
– Udover vores safter har vi 15 forskellige teer, flere forskellige krydderiblandinger og chutneyer.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere