Mange misforstår
Uncategorized

Mange misforstår

For ikke så længe siden, lokkede Saether Beauty og Youngblood på besøg på Hotel Stay. Der var bobler, lækker mad og ligeså lækker make up, for de havde nemlig en lille nyhed de ikke kunne holde på mere. Den nye strobing kit fra Youngblood, Illuminate Palette. Og hvad er strobing så? Jamen det er jo det nye contouring, er der nogen der siger, men det er måske mere en opdatering, for det giver bare lige det dér ekstra, I ved. Faktisk er det bare et andet ord for highlighting. Og man kan sagtens bruge begge metoder på én gang. Mange misforstår og tror at det er enten eller, men tværtimod. Man kan også bruge det helt uden anden make up, hvis man nu er en af de lucky bitches der har vildt spændstig og flot hud, men bare lige vil adde lidt glød. Jeg har lagt min sædvanlige hverdags make up hernede under, og så har jeg efterfølgende strobet.

Og her er det sjovt nok med. Jeg har leget lidt med de kølige farver på:

  • kindben
  • næseryggen
  • under øjenbrynene
  • i øjenkrogene
  • og på cupids bow. Hvad hedder det på dansk…snotkanalen?

Jeg har også kommet lidt af den peachy farve på læberne, og på øjenlågene. Det tror jeg ikke jeg fik med på billedet dog. Generelt er det lidt svært at få det ordentligt med på billedet, men kan I se forskellen? Jeg kan i hvert fald godt lide det. Så skal jeg jo lige huske at sige at det er mineral make up med naturlige ingredienser, og tilmed Cruelty free! Snakken kunne gå i timer om mineral make up, men jeg vil korte det ned til at sige at det giver så meget mening med naturlige ingredienser, og siden jeg er begyndt at bruge det og Nude by Nature, er min hud VIRKELIG blevet pænere. Jeg er faktisk helt mistænksom haha, for den har aldrig været så pæn i så lang tid af gangen.

Illuminate Paletten vil være i butikkerne til februar, og kommer til at koste

Fandt lige de her gamle billeder. Tænkte I skulle se dem, for har altid godt kunne lide dem. Tatoveringen fik jeg til Día de los Muertos for 2 år siden. En hyggedag hos tatovøren hvor der er fri øl og hygge, og billige tusser inspireret af ‘De Dødes Dag’.

Lige den her betyder egentlig ikke så meget. Det synes jeg ikke alle tatoveringer behøver at gøre. Men den er kommet til at betyder lidt a la at man skal huske at nyde livet mens man har det. Tag det glas vin med damerne selvom det er mandag, spis en ekstra portion pasta hvis det er det du har lyst til. Husk ekstra ost. Køb de støvler for helvede. Men alt med måde. Man skal mærke efter.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere