kunst og fortællinger
Glimmer

kunst og fortællinger

Vi kan alle sammen få brug for gode råd og lidt kyndig vejledning en gang i mellem. Nogle gange fordi vi står overfor en stor beslutning eller vi føler os usikre fordi der er ændringer forude. Andre gange er det bare godt med et indadvendt blik og mere fokus på os selv.

To garvede coacher, er nu ved at udvikle og tilbyde en unik workshop til personlig udvikling. Coaching med kunst og fortællinger er en workshop som kan hjælpe dig at forene dit kreative potentiale med personlig udvikling. 

Mød en dygtig Kunstmaler fra Aarhus

Selvportræt til påmindelse

Det moderne samfund stiller konstant nye krav til os og vi møder hele tiden nye udfordringer. Vores tanker om fremtiden kan være flygtige og nogle gange føler vi os usikre overfor valg der skal tages. Coaching med kunst og fortællinger, er en workshop som kan hjælpe på vej, når man står overfor en skillevej. På workshoppen er det planlagt at man får vejledning, sparring med andre og mulighed for at udforske det potentiale man har, på en legende og kreativ måde. Men i stedet for at man får en masse redskaber med hjem, der bliver lagt ned i en skuffe og glemmes, så får man noget med sig, der fastholder den erkendelse man er nået frem til på kurset. Nemlig et selvportræt, der forhåbentligt kommer op at hænge, hvor det virker som støt påmindelse.

Man bliver coachet hele vejen

De to coacher på kurset har begge mange års erfaring med at hjælpe, vejlede og rådgive. Vores brevkasseredaktør her på Oestrogen.dk, psykoterapeut Lars Gaylord, er systemisk konsulent og lifecoach, bl.a. fra Kræftens Bekæmpelse. Iben Friis Alexandersen, der er coach og karriererådgiver, er derudover også selv udøvende kunstner. Det er under hendes kyndige vejledning man skaber et maleri. Maleriet vil være et selvportræt, hvor deltageren fremstår sammen med forskellige symboler. Symbolerne finder man frem til, gennem en række undersøgelsesprocesser, forberedte af de to coacher. Disse processer skulle gerne fortælle en historie om én selv og om de værdier, meninger og ideologier, man vil fastholde.

Ikke psykoanalyse

Workshoppen vil sætte fokus på de narrative processer, der styrer vores måder at handle på. Der vil blive digtet, skabt historier, sat ting i sammenhæng og taget beslutninger omkring fremtiden. Men det drejer sig ikke om en dybdegående psykoanalyse med spørgsmål ind til, hvorfor man har valgt den blå farve og ikke den grønne. I stedet udforskes arbejdsprocesserne og arbejdes kreativt med en flygtig virkelighed. Kurset kræver ingen forhåndskundskaber og man kan sagtens deltage uden nogensinde at have haft en pensel i hånden. Men med kreativitet og et indadrettet blik, kan man opnå en dybere selvforståelse og, hvis alt går vel, et smaskflot maleri til væggen hjemme i stuen.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere