kvalitetstid
Uncategorized

kvalitetstid

I morgen har jeg krydset to måneder af som Londoner. På den ene side føltes det som om, at jeg har været her i evigheder, og alligevel går tiden så sindssygt hurtigt, at jeg ikke kan kende ugerne, dagene og timerne fra hinanden efterhånden. Men jeg nyder at føle mig fresh, fri og fly så meget som man nu kan, når der alligevel er visse pligter, afleveringer og praktiske ting at gøre.

Den ottende uge bestod af masser kvalitetstid, som alle de andre uger egentlig har gjort også. Denne uge så jeg 5 Harry Potter film som optakt til Warner Bros. studios.
Jeg spiste frokost i Hyde Park med Anne, hvor vi kiggede på mennesker, forestillede os hvad deres historie var, og generelt nød de flotte efterårsklæder der pryder træerne.
Fredag den 13 stod også på et biografbesøg, og Mother! blev endelig konsumeret. Meget speciel film, men som helt klart gjorde et indtryk, og min kærlighed til Jennifer Lawrence er kun vokset. Hun gør det altså virkelig godt!

seriøst

Hvis du nogensinde kommer til London og du elsker kylling, så lov lige dig selv et smut forbi Nando’s. De laver seriøst lækker og saftig kylling. Både i wraps, burgers og for sig selv. Mums. Jeg spiste der for anden gang, og jeg ved helt sikkert med mig selv, at det ikke er sidste gang mens jeg har fornøjelsen af London. Men som et lille tip, så er burgeren ikke værd at bruge penge på. Det er helt klart kyllingen der bar den burger. Så spis hellere for sig selv.
Yderligere den weekend tog jeg et smut forbi Brick Lane Market, hvor der var fyldt med boder, mennesker og både ragelse og flotte ting. Hvis du elsker vintage og mad, så er det klart også et besøg værd på sådan en hellig søndag.

https://moebler-og-indretning-af-hjemmet.blogspot.com

https://ny-hjemmeside-dk.blogspot.com

https://online-marketing-dk.blogspot.com

https://psykologiogterapi.blogspot.com

https://rap-musik-dk.blogspot.com

https://restauranterdk.blogspot.com

Desværre var ottende uge også den uge, hvor jeg måtte kapitulere til sygdom og tage en hjemmedag. Her kan jeg så fortælle, at det bestemt ikke er sjovt at være syg, når man ikke engang kan ligge i sin egen seng! Men jeg overlevede og benyttede min sygdom til lidt online-shopping, forkælelse med dansk gensyn i form af Arla yoghurt og Suits på skærmen.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere