hoppe i bølgen blå
Uncategorized

hoppe i bølgen blå

Er der noget så forunderligt og sanseligt som at hoppe i bølgen blå – helt som naturen har skabt os! Nej vel? Derfor har Danske Unge Naturister gjort endnu et tiltag for de såkaldte “naturister” – en vaskeægte kurbadsaften, helt uden tøj på!

Stor tilslutning
Sidste års kurbad i Slotssøbadet i Kolding blev en gedigen succes. Folk var mødt op fra hele landet og nød de luksuriøse omgivelser, som dannede rammen om en afslappet aften. Interessen for et nyt arrangement har været stort, og derfor bliver der igen i år mulighed for en kurbadsaften for naturister. Udover badning får du mulighed for saunaguss med eksotiske dufte, massage, mudder og aromabade. Der vil blive serveret mad og drikke ved poolkanten, og sammen med andre naturister, kan du nyde den afdæmpede musik i en svømmehal pyntet op i den rigtige stemning.  

Reklamefotograf
Erhvervsfotograf
Madfotograf
Bryllupsfotograf
Foto Blog


Åben for nytænkning
Det er Danske Unge Naturister, der sammen med Slotssøbadet i Kolding står for arrangementet. Slotssøbadet er åben overfor nytænkning og er det første sted i Danmark, der er gået med til at afholde kurbade for naturister. I mange andre europæiske lande er det mere almindeligt at både offentlige og kommercielle instanser står for naturistkurbade, – men ikke i det ellers så frigjorte Danmark. Der foregår det stadig mere eller mindre i smug.

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere