En ny form for shopping
Glimmer

En ny form for shopping

Jeg tvivler på, at der er mange kvinder, som betragter shopping som en sur pligt. Alligevel er det i dag ikke nok at gå ind i en butik, udvælge varer og fyre penge af. Shoppeturen skal ikke bare give os en masse nye genstande med hjem og tømme vores pengepung. Vi vil have noget mere! Men hvad er det, vi vil have? 

“Jeg vil gerne bede om en oplevelse, tak!”
Svaret er oplevelser! Hvad end vi foretager os; får studset spidserne, vasket tøjet eller shopper, forlanger vi at kunne tage en oplevelse med hjem. Vi kræver, at vores sanser bliver pirret og stimuleret, og at vores vante forestillinger udfordres. 

Concept stores skyder op
Af denne grund opstår concept stores. Stores hvor grænserne mellem vaskerier, frisørsaloner, tøjbutikker, fotografer, gallerier og caféer bliver flydende, og hvor man låner hist og her og skaber nye concepter i forsøg på at give de besøgende alt, hvad hjertet kan begære. Butikker, hvor vi ikke bare præsenteres for rækker med varer, men hvor disse sættes ind i en kontekst, som giver dem en helt ny dimension.

En udfordrende concept store
Folkene bag sko- og accessories-mærket, har lugtet lunten og taget konsekvensen af udviklingen. De lukker nemlig op for concept store, hvor du kan finde sko, tøj, accessories, kunst, interiør design, happenings og ikke mindst en café. Nøgleordet for a fair er udfordrende æstetik. – Tingene skal ikke bare se godt ud, de skal også gøre noget ved os – gerne provokere! 

Skyl handlen ned
Så hvorfor ikke tilføje din shoppetur nye dimensioner og flere kopper café latte? Selv om mændene tror, at shopping er ren fornøjelse, så ved alle vi kvinder jo, at det er krævende at shoppe! Der skal tages masser af store beslutninger: Skal jeg købe gule eller røde sko? Har jeg penge nok til det dyre smykke, der gør mit outfit til noget helt specielt? Så under shoppingen har vi brug for at søge tilflugt til caféens hyggestemning, brug for en kop kaffe til at tænke klart, få ny energi eller en stiv whisky at skylle den alt for dyre frakke ned med. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere