Skidt og skrammel eller charmerende og særligt?
Glimmer

Skidt og skrammel eller charmerende og særligt?

Skidt og skrammel eller charmerende og særligt? Skåle, skabe, dåser og dukkevogne fra fremmede folks fyldte kælderrum. Som sand loppeentusiast bliver man aldrig træt af at stå med hovedet nede i beskidte kasser og kurve, drevet af jagten på den perfekte dåse fyldt med fortidige minder. Men nu kan købene klares på langt mere magelig maner. Med musen i den ene hånd og kaffen i den anden kan du på nettet boltre dig i skønne fund fra nær og fjern. Vi har kastet et blik på nogle af de bedste sider for loppefund.  

Hvad du sælger, er du selv
To naboer opdagede ved et tilfælde til den årlige sommerfest, at de delte kærlighed til ting og sager fyldt med fortid. En kærlighed der ikke kun førte til drømmen om, men også realiseringen af netbutikkerne. Her sælges alt hvad de to kvinder selv ønsker at eje. 
– Det er sommetider med tåre i øjnene jeg sælger en vare. Det kan virkelig være svært at give slip, fordi vi netop kun sælger ting, vi gerne selv ville eje. Butikkens udvalg af varer spænder fra pulterkammerets gamle trækasser til kaffebordets yndefulde kopper. Stilen er overvejende af ældre dato med hang til det romantiske. 

Hjemmet skal ikke klippes ud af et boligmagasin

I juli måned gik vi i kablerne med en hjemmeside, der er til stor hjælp for de folk, som ikke er så heldige at kunne arve skønne møbler fra mormors barndom. Slagbænke, sølvtøj, porcelæn og havebænke. Nyt, gammelt, underfundigt og unikt. 

– For mig er det vigtigt, at hjemmet ikke ender som et billede fra boligmagasinerne. Derfor har jeg valgt at supplere salget af møbler med små forskellige finurligheder. Det er disse små ting, som gør indretningen personlig og hjemmet charmerende, forklarer den nybagte indehaver. En gang ugentligt kommer der nye varer i butikken, og skulle det være her, du støder på den helt rette køkkenvægt eller kagedåse, vælger du selv, om den skal sendes med posten eller om du afhenter. 

Sjæl

Maries hus er ikke længere kun en børnebog, hvor hovedpersonen får indrettet det skønneste hjem i et faldefærdigt drivhus ved hjælp af ting og sager, der er fundet rundt omkring. Nu er det også en hjemmeside med salg af ting, der alle har sjæl. Møbler, køkkenting og krukker tæller nogle af de overordnede kategorier, som hver især rummer et bredt udvalg af varer. Muligheden for at forstørre fotografiet af hvert enkelt produkt, giver en god fornemmelse af, at man ikke køber katten i sækken. Har du ikke mulighed for at komme til Faaborg og hente dine varer, er der mulighed for afhentning på 7 forskellige stoppesteder fordelt over hele landet.

Skønheder fra Skåne og Småland

Er det gamle svenske møbler, du spejder og spørger efter ved hver en given lejlighed, bør du klikke ind nettet, hvor varerne er købt rundt omkring i Skåne og Småland. Stole, borde, skabe, skuffer, senge, sofa, småting….Udvalget i er rigtig stort og hurtigt bruger man meget tid på at kigge på alle varerne. Beslutter du dig for at handle efter at have bladret i de mange fristende fotografier, skal du vide, at alle varer leveres til Danmark. Resten af transporten står du selv for. Har du brug for en tænkepause, mens du beslutter, om sparepengene skal spenderes på slagbænken eller spisebordet, kan du bruge tiden på at læse om og se på billeder. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere