virkeligheden
Uncategorized

virkeligheden

Hvis det står helt galt til. De valg, vi træffer i hverdagen har indvirkning på vores levetid. Er du blevet skilt, har et par børn og er ryger kan du godt lægge et par år til din alder, mens det rene menneske, der endnu ikke har besudlet sin krop og sit sind med hårde oplevelser godt kan trække nogle år fra. Hvor gammel er du i virkeligheden? – Det kan du selv regne ud!

På det amerikanske web-site mugge har du mulighed for at tage en test, der afgør, om din livsstil tynger eller letter dig rent aldersmæssigt. Du kan selvfølgelig ikke ændre tallene på din dåbsattest, men din mentale alder kan faktisk godt variere alt efter, hvilken livsstil, du fører. Det er ganske enkelt at gå i gang med testen på nettet, men vær forberedt på, at der er en hel del spørgsmål, og mange af dem kan være lidt komplicerede at svare på. Testen foregår på engelsk, og du skal virkelig holde tungen lige i munden for at følge med i diverse omregninger fra kilo til pund. 

Bryllup
DEN STORE DAGEN – MINNER FOR LIVET
MINNER FOR LIVET – EN DAG Å SE TILBAKE PÅ
Bryllup på Sejerø
En god investering at have en bryllupsfotograf hele dagen
Vielse i Tørring Kirke
Bryllup i Roskilde Domkirke
Vejlø kirke bryllup og Gavnø Slot portrætter
Smukke bryllupsbilleder
Jægerspris slot og park
Vordingborg i Vor Frue Kirke
Bryllupsindbydelsen er for vigtig til at glemme
Leder du efter en fotograf bryllup ?


Yngre end jeg troede
Jeg valgte at begive mig ud i testen for at se, hvilke resultater denne test rent faktisk kunne producere. Jeg startede med at indtaste nogle forholdsvis enkle oplysninger om min alder, højde, vægt osv. Og sjovt nok, så startede jeg testen med at være 26,4 år, men endte med kun at være 22,1 år. Hvilken let og hurtig måde at blive smigret på! Det eneste, der manglede var sådan set bare, at computeren sagde til mig, at jeg i det ydre da heller ikke lignede en på 26, men så meget yngre ud!

Jamen, hvad er det nu lige…
Topscorerne til min forlængede levealder er, at jeg er ikke-ryger, at der ikke er arvelige sygdomme i min familie og ligeledes, at jeg spiser forholdsvis sundt. Testen var også glad for, at jeg ikke indtog alkohol og kørte bil samtidig! Det er selvfølgelig også rigtig fint, men ærligt talt, hvis nu jeg havde kørt alkoholkørsel, så er sandsynligheden for, at jeg ville indrømme det, nok ikke særlig høj. Jeg er glad for min alder – både den virkelige og reelle. Man skal dog nok skal tage resultaterne af sådanne tests med et gran salt, for man forsøger vel altid at sætte sig selv i det bedst mulige lys. Og når man gerne vil fremhæve sine egne gode sider, så ligger den hvide løgn ikke langt væk. 

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere