indtryk, tanker og spændende oplevelser
Uncategorized

indtryk, tanker og spændende oplevelser

Tiden er mere eller mindre fløjet af sted den sidste uges tid. Hver eneste dag afslutter jeg med tusinde nye indtryk, tanker og spændende oplevelser. Der er næsten ikke tid til, at stoppe op og trække vejret dybt ned i maven. Der er fuld smæk på.
Når folk nævner New York som byen der aldrig sover, tror jeg for fremtiden, at jeg vil nævne London, for den sover bestemt heller ikke. Mini udgaven af The Big Apple. Hvad mon man kan kalde det her? The Big Bus?

Men hvad har jeg fået al min tid til at gå med? Jo, ser du… Jeg er selvfølgelig startet i min praktik, og det virker simpelthen mere end spændende! Når folk spørger mig, hvad det er jeg kommer til at lave, kan jeg dog endnu ikke helt svare. For det virker til, at der nærmest ikke er det, som jeg ikke kommer til at lave, haha. Selvfølgelig med hjemløshed som det overordnede tema. Men derudover virker det ikke til, at jeg har de store begrænsninger.
Jeg tænker når det hele er faldet lidt mere på plads, så kan jeg give en lille update på hele praktiksituationen.

https://investeringer-aktier-obligationer.blogspot.com

https://it-og-outsourcing.blogspot.com

https://kaffe-dk.blogspot.com

https://kiropraktor-dk.blogspot.com

https://kommunikation-og-ledelse.blogspot.com

http://kunstmaleren.blogspot.dk

Hvad har jeg ellers lavet?
Jeg har shoppet på Oxford Street, hvor der vitterligt er alt hvad mit materialistiske hjerte begærer. Det skal helt sikkert nok blive en udfordring, at holde pengepungen i ro i længere tid ad gangen.
Jeg har fået kigget nærmere på min nærområde med nogle stille og rolige løbeture. Her er dæleme fint! Efter sigende skulle der også bo mange kendte mennesker i området, så krydser så småt mine fingre for, at kendisspotting kan tilføjes til CV’et.
Jeg har daset i Covern Garden med sød roomie.
Fortalt dele af min livshistorie. Lyttet til bidder af andres livshistorier. Spillet 500 hvor min dårlige taber har kigget en smule frem fra sit skjul. Lært undergrunden at kende. Set The Lion King. Spist en masse mad – både sundt og usundt. Lyttet til lydbøger.

Nu er jeg så småt gået til køjs, bogstaveligt talt. Var så heldig at kunne rykke op i en overkøje med tilhørende opslagstavle, som jeg er ved fylde op med alt muligt fint. Så småt ved at bygge ‘rede’.
Det skal nok blive fabelagtigt det her eventyr, det er jeg helt sikker på!

Blog om mode, billeder, kunst, mad og meget mere